Mmmmm....it's ok..=)

10Julai 2010
Pada pukul8:00 pg, anis bertolak ke KUIS.. dgn member PERKIM
adEr cRamah mOtivaC dari dato' Syeikh Muszaphar syukor.. best sgt!
Then, pukul 12:00 tgh hari naik KTM dari bangi ke KTM UKM..
g umah Cikgu Malek n umi.. Abg Pit n k.afien kawen =)
Abg anaz iaitu anak ckgu yg jmput anis kt ktm.. lame gak tggu tp xkisah pnyer..
sesampai jer umah ckgu, nampak jer ckgu n umi ngah lyan tetamu..
syOknya,tetibe ase excited..hmpir 2thn xjumpe dorang sejak kem spm dlu..
dapat layanan kire istimewa la dari dOrang..=D
tak lama pastu, pengantin muncul..balik dari umah mak andam..
sedOndon kaler biru lg.. so cantik la dorg..hehe
hmpir kol4 ptg..anis ciap nak balik..
sedara adik Wan n 2org kwn die yg hantar anis kat ktm ukm balik..
adik wan ni kwn dgn abg2 lak..malu oh.
xpenah nampak pun dOrang sblm ni..
bukan bdak kem kOt..
salah sorg nyer..dak engin UIA..
ckgu plak acah2 jer ingt anis kenal dgn bdak tu n ingt pak we..
haha..pape jer..
smpai kt ktm..ambk tren ke KL sentral..
k.cik n a.cik jmput kat KL sentral..
then, g stadium shah Alam.. ader knsert mahabah GAZA..
kat sane juga ader prlawanan bola sepak..
selangor VS kelantan...
tak lama pun kat shah alam..
kol10 lbih smpai umah..
penat... huuhu..
seharian yg penat tp..hepy..
It's ok la buat mOod anis yg tak stabil neh..hehehe..
bubbye~

Comments

Popular posts from this blog

Tudung Bulat, Akel, Bawal or Ariani ? Selendang Maybe ?

COMMITTEE MEMBERS LIST FOR TAARUF PROGRAMME 2011/2012

Pengalaman bersalin anak pertama (38 Weeks)