Tinta Tengah Malam

Ku cuba melelapkan mata tapi xdapat.. Hafal balik surah al-mulk..
Lame xbca tanpa guna al-Quran jadi lupa pula..  Astaghfirullah..



skrg,bka blog pula.. bermanja-manja n memetik lappy ini.. sambil dgr nasyid background Anis pnya blog. mmg mendayu2. Baiklah, Kali ini just nak bercerita sikit ttg aktiviti dalam cuti ni.. 

skrg Anis sibuk dgn Mukhayyam Tarbawi for students pondok sekolah agama  (SMU Tarbiah Mardziah,Panchor) dekat dgn rumah Anis ni. Semalam Anis dan Wani shopping beli barang2 aktiviti dan hadiah2 utk pnceramah, fasi, commitees n peserta. keluar dari 10pg- 1tgh hri.then kol2 ptg- 5.00 pula. kena berkorban sedikit untuk menjayakan prgram ini. Esok hantar Air Salsabila pula ke pondok..20 tong semuanya. seperti biasa, Air Salsabila menjadi penaja setiap kali program sekolah agama ini. :) Air yg bersih amat penting.
 *ayat promot disitu.he3


Apapun, if nak tahu  ttg program tersebut, InsyaAllah Anis akan selitkan dalam post yg akan dtg ya. Doakan kami success menyediakan input yang bernas untuk menghasilkan output yg muntij. Aamiin.

Selain itu, Anis juga sedikit sibuk dgn preparation untuk pertandingan Dean Cup Debate pd 23 April ini. Actually,Anis ni not too expert  ber skill sgt dalam debat ni tapi mencuba. wakil cos Archi ni . kalau x participate, xada org pulak kan nak jadi wakil utk cos AED ni. dan  x elok mengalah sebelum berjuang. Ape salah mencuba.. kan3? dan Anis akan cuba lakukan yg terbaik. Kalah or menang tu xkisah la sbb sudah menjadi adat pertandingan. wlaupun begitu, sedikit terasa cuak n gementar.. Of cos la.. Dean Cup plak tu..tambah berdepan dgn peserta yg hebat2 n mempunyai pengalaman banyak menyertai debat. Ya Allah.. jangan hati ini menjadi kacau bilau dan berfikiran negatif.. bersihkan jiwa ini.. Semoga Kami wakil Aed smart membidas pihak lawan dgn bernasnya. Aamiin...

Semangat! Jangan lemah ,Jangan Malas !

Comments

  1. aaar . yang last tu handmade kannn ? hihih

    ReplyDelete
  2. wee....name sy ade kat c2...hahaha

    ReplyDelete
  3. amboi...sronok na..haha...

    ReplyDelete

Post a Comment

Amboi,nak komen ape tu ?

Popular posts from this blog

Pengalaman bersalin anak pertama (38 Weeks)

Tudung Bulat, Akel, Bawal or Ariani ? Selendang Maybe ?

COMMITTEE MEMBERS LIST FOR TAARUF PROGRAMME 2011/2012