DEENA HALWA

Salam kemanisan iman :)

Tamat la sudah semester satu di UIA
Actually, 5hb lepas dah habis final tapi balik lambat sikit
Sebab ada meeting archimic dan program-program lain
Jadinya balik 10hb Jan lah..
Nak beli tiket pun susah, tapi nasib baiklah ada sibaik hati yang tolong belikan tiket balik Kelantan.

Ehem, entry kali ini bernada arab sikit,
DEENA HALWA
ha..apakah itu?
yeah,projek baru..projek baru! 

Rancangan ni telah dirangka sepanjang sem satu lagi,
tetapi oleh kerana kekangan waktu dan tenaga,
jadi rancangan ini dikemaskini selepas tamat exam final baru ni.
Rancangan apakah itu?

Bisnes kerepek Masa Cuti!!

Nama kerepek tu 'Deena Halwa'
Deena : Agama (nama tuannye lah :p)
Halwa : Manis (sebab kerepek tu manis)
Bi : Dengan
Al Hubb : Cinta (kasih sayang)

ini dia sticker nya

Ni pulak kerepek yang yang telah siap packing

Sasaran customer adalah budak sekolah
Adik akan jual di koperasi sekolah agama dekat dengan rumah
tempat dia belajar .

Pada hari pertama jual 24pkt
Alhamdulillah semua habis dijual
Siap ada yang order lagi.
Ni pun baru lepas packing kerepek nestum ni..
Kene siapkan yang orang order dulu la.

Inilah bisnes masa cuti saya hehe
Jual kerepek nestum!
Alhamdulillah...
Rezeki lagi :)

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman bersalin anak pertama (38 Weeks)

Tudung Bulat, Akel, Bawal or Ariani ? Selendang Maybe ?

COMMITTEE MEMBERS LIST FOR TAARUF PROGRAMME 2011/2012