FEEL LIKE A MOM!

I Feel like i am a mom..
why?
hehehehhehe

sebab pegi ambik result adik je pun kat sekolah :p

Hari khamis lepas Anis offer diri nak tolong ambikkan result tengah tahun adik-adik kat
SMU (A) Tarbiyah Mardhiah Panchor..

-Tuan Amir Hamzah,Form 3
-Tuan Siti Aminah, Form 2
-Tengku Adiluddin Syah (anak abang) Form 1

Malam sebelum tu, dah set janji dengan Hazwani..
Dia pun nak pergi ambil result adik dia yang form6..
Selagi tak ada parent ambil result,student tak dibenarkan balik..
kesian betul..hehe

Pukul 10.30am Wani datang jemput..
Bawak si kecil Hanin sekali..haha..

Mula-mula, jumpa guru kelas Kuadiludin,
Guru kelas dia puji sebab dia budak baik,
dengar cakap,
cuma pendiam je..hehe

then Ku Amir Hamzah,
yg ni malas sikit..ade fail subjek pulak tu..
Guru kelas dia kata,dia selalu duk depan,
dan banyak cakap..

last sekali Ku Siti Aminah,
Yang ni pandai..
tp,sejak masuk nasyid..
sibuk sangat dengan latihan nasyid..
Memang dapat johan peringkat YIK (Yayasan Islam Kelantan) tapi,
pelajaran la pulak agak menurun..
"Siti ni tak tiru macam kak Anis la.."
 ustazah dia komen..hehe

Ustazah ni nama dia Ustazah Faridah..
Memang keibuan sikit..guru kelas anis masa form2..
Pastu stay agak lama lah kat skolah tu sebab jumpa ramai ustazah yang mengajar masa form1 dan form2 dulu.. yelah, form 3 dah pindah maahad dah..
Ustzh Tuan Rasyidah, Ustzh Rahimah, Ustzh Rasyidah..
:)


Rinduuu pulak suasana belajar kat Tarbiyah Mardhiah.. :')


Comments

  1. Anonymous9:55 PM

    Good girl, Dina.. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Amboi,nak komen ape tu ?

Popular posts from this blog

Pengalaman bersalin anak pertama (38 Weeks)

Tudung Bulat, Akel, Bawal or Ariani ? Selendang Maybe ?

COMMITTEE MEMBERS LIST FOR TAARUF PROGRAMME 2011/2012