Lonely ke?

Ada orang kata,
Manusia yang suka tulis blog ni dia lonely..
Betul ke?
Mungkin ada betulnya...kot? haha

Tapi for me, kekangan masa amat la tinggi..
Even lonely bagaimana pun diri ni, kalau tak ada masa memang tak la nak menulis kan.
Sebab tu lah last post pun mase bulan puasa lepas,haha
Time cuti cenggini baru lah feel..
Tenang je nak menulis pun..
Sambil layan music instrumental hak hak hak..

Kadang-kadang, nak menulis pun berat,
Sebab, terasa juga diri hipokrit,
Tapi, saya ambik keputusan untuk menulis juga..
Bukan untuk mempromosi diri ni bagus,
Tapi sebagai cabaran untuk jadi lebih baik dan juga mengajak orang sekeliling ke arah kebaikan..
Suka hati la orang nak kata apa kan?
Dia punya penyakit hati,dia tak akan tenang dengan kebaikan orang kan?

Nak menulis ni, kena ada ilmu walaupun sikit,
Takkan nak tulis benda yang tak ada faedah kepada orang lain kan?
Sesungguhnya penulisan baik, mampu meraih pahala yang beepanjangan..

Ok, next post..saya akan update pasal Archimic line up yang baru naik awal tahun baru ni..
Pastu..Dugaan-dugaan sem lepas dan sekarang tengah nak dekat KAEDFEST.. fuuhh!

Comments

Popular posts from this blog

Tudung Bulat, Akel, Bawal or Ariani ? Selendang Maybe ?

COMMITTEE MEMBERS LIST FOR TAARUF PROGRAMME 2011/2012

Pengalaman bersalin anak pertama (38 Weeks)