Shopping!


Hari ni Che Bi (Sepupu aka Bakal Biras) dan Abg Asy (Bakal abang ipar),
ajak pegi shopping... My Mama pun ikut sama..
Shopping barang hantaran untuk pihak lelaki :)
Memang ni cara terbaik daripada drpd saya dan tunang pergi shopping sendiri kan?
Lebih terpelihara..Moga terpelihara hingga ke akhirnya.

Ha, kemana lagi kalau bukan KB Mall kan?
Kat Parkson..
Lama juga hampir 2jam luang masa kat bahagian lelaki..
Pastu bahagian perempuan pula..
Then, ke Muda Osman.
uwahh,3jam!

Setel barang untuk 4 dulang untuk hari ni.
Baki lg 5 :)

Sambil-sambil shopping tu, sempat melayan Maryam (anak Che Bi aka Bakal anak buah saya) yang sangat petah bercakap-cakap, sesape pun tak kan rasa bosan dengan Maryam ni!
Best betul ada anak macam Maryam.

"MamaNa..PapaLee ajar tangkap ikan.." hahhaa
Byk2 yg diajar, yang tu juga yg diingat hehehe


 (Maryam dengan Maa)
(Kami dalam kereta dalam perjalanan balik rumah, err blur kan sikit, fokus kat Maryam je ok? ehe)

Comments

Popular posts from this blog

Tudung Bulat, Akel, Bawal or Ariani ? Selendang Maybe ?

COMMITTEE MEMBERS LIST FOR TAARUF PROGRAMME 2011/2012

Pengalaman bersalin anak pertama (38 Weeks)