Habit pelik

Pregnant kali ni.. Yes ada pening-pening dan loya.
Ada muntah juga..
Tapi tak la teruk sangat..

Mengidam agak dasyat juga,
Hari tu nak makan nasi sambal belacan,
Pegi la cari nasi campur dekat Taman Setia Gombak tu.
Esoknya pula nak makan nasi kerabu..
Sanggup pegi breakfast dekat Au5 haha..
Then, nasi tak lalu dah..
Makan sikit aje..

Sekarang asyik mengidam nak laksa penang dan tomyam..
Tomyam pulak nak yg secret recipe punya tu..
Allah..
Tp dah dapat sekali, tak nak dah..

Cumanya, pemalas tahap tinggi level nya.
Berdiri lama, pening.
Naik kereta, loya.
Angkat berat sakit ari2.
Jadi banyak bed rest.. Huhu

Kali ni, malas nak fikir orang sangat..
Biarla orang kata pemalas ke, mengada2 ke, 
Yang penting, kali ni betul2 kena jaga kandungan ni..
Mmg bedrest je byk.

Hish baby ni boy ke girl ni, semacam je buat mommy ni.. Hehehe
Btw, Syukur ke hadrat Ilahi atas kurniaan ni..

Comments

Popular posts from this blog

Tudung Bulat, Akel, Bawal or Ariani ? Selendang Maybe ?

Pengalaman bersalin anak pertama (38 Weeks)

COMMITTEE MEMBERS LIST FOR TAARUF PROGRAMME 2011/2012